Florin Prunea face un anunț șocant, după meciul de la Severin

Dinamo a fost învinsă cu 1-4 de Universitatea Craiova, în etapa a 15-a din Casa Pariurilor Liga 1. La finele jocului de la Severin, managerul general al lui Dinamo, a atacat dur arbitrajul.

Oficialul lui Dinamo susține că echipa lui nu este dorită în play-off și susține că arbitrii au defavorizat grav gruparea din Ștefan cel Mare, în acest sezon.

”Când e în fața ta, la un metru, ridici steagul, eu nu pot să spun mai multe că amenzile sunt mari și eu sunt unul dintre oamenii vânați. Urzică este un arbitru cu mare experiență, dar au fost două greșeli flagrante împotriva noastră.

E a 11-a greșeală împotriva lui Dinamo de când a început campionatul. Noi nu suntem doriți în play-off, acolo se vor echipe care nu au ce căuta pe valoarea. Noi nu împrumutăm alte cluburi cu bani , nu cumpărăm jucători de la alții de care n-avem nevoie. Este dreptul lor, dacă au reclamat ceva. Altfel era dacă nu se anula golul perfect valabil pe care l-am avut la 0-0. Băieții au jucat admirabil în repriza a doua”, a declarat Florin Prunea la finalul meciului.

Dinamo putea deschide scorul la Severin încă din minutul 11, dar Vladimir Urzică le-a anulat oaspeților un gol pentru o poziție de ofsaid.

Dan Nistor a pasat perfect în spatele apărării oltenilor, iar Moldoveanu a împins mingea în poarta. Asistentul a ridicat fanionul, chiar dacă atacantul bucureștenilor se afla pe linie cu Ferreira.

”Un gol înscris de Dinamo în condiții regulamentare”, a spus Ion Crăciunescu, la Digi Sport