Denis Ciobotariu e împăcat cu egalul din Ștefan cel Mare

Dinamo și CFR Cluj s-au întâlnit în derby-ul etapei a 16-a din Liga 1, iar ambele combatante nu au reușit să câștige. Partida s-a terminat la egalitate 0-0.

La finalul meciului, Denis Ciobotariu (20 de ani) , este de părere că rezultatul este unul echitabil, dacă se ţine cont de faptul că Dinamo a întâlnit o fromaţie aproape calificată în primăvara europeană de Europa League.

„Să zicem că a este un rezultat echitabil, pentru că şi ei au avut ocazii şi noi am avut ocazii. Am avut ocazia cea mai mare, din punctul meu de vedere, la Moldoveanu. Asta este, atât a fost astăzi. Până la urmă, este o echipă foarte bună, aţi văzut şi în Europa League. Şi totuşi, Dinamo a jucat astăzi foarte bine. Până la urmă este un rezultat ok.

Este adevărat, dar noi avem meci direct cu ei, acolo trebuie să facem diferenţa. Am luat trei puncte la Viitorul, a fost rău la Craiova, dar acum a fost un egal la o echipă foarte, foarte bună până la urmă”, a spus apărătorul dinamovist.

  • În acest moment, Dinamo se află pe locul 9, cu 21 de puncte, la cinci puncte în spatele locului şase, ultimul care asigură prezenţa în play-off-ul Ligii 1, deţinut de Gaz Metan Mediaş.