Cornel Dinu reacționează după gafa monumentala făcută de Primăria Capitalei: “Săraca e și ea om”

Primarul Gabriela Firea vrea să-i acorde titlul de cetățean de onoare fostului mare fotbalist și antrenor Cornel Dinu, conform unui proiect aflat pe ordinea de zi a Consiliului General de la data de 14 noiembrie. Dar în actul respectiv, „Mister”, un simbol al lui Dinamo, e menționat ca fost „antrenor principal la Steaua Bucureşti”, conform referatul semnat de către primarul capitalei.

„Corneliu Constantin Dinu (n. 2 august 1948, Târgovişte), cunoscut sub numele de Cornel Dinu, este un fost jucător şi antrenor de fotbal român. A fost antrenor principal la Steaua Bucureşti, apoi a mai antrenat CS Târgovişte, ASA Târgu Mureş, Oţelul Galaţi, U Cluj şi FC Olt şi a fost selecţioner al echipei naţionale de fotbal a României în campania de calificare la Campionatul Mondial de Fotbal 1994, drept pentru care a fost şi decorat cu Ordinul Meritul Sportiv clasa a lll-a”, se arată în referatul primăriei.

Gafa este cu atât mai mare cu cât „Mister” nu a avut niciodată legătură cu Steaua, ba chiar mai mult el este unul dintre cei mai mari rivali ai lor și este inclus într-o selecție a legendelor clubului Dinamo București.

Cornel Dinu a vorbit despre gafa Primăriei Capitalei, care i-a acordat titlul de cetățean de onoare fostului antrenor, însă în referatul de specialitate s-a strecurat și o eroare. Dinu apare pe postul de antrenor la Steaua București, în loc de Dinamo, club pentru care a scris istorie.

“Mulțumesc celor care s-au gândit și la mine. Nu e o greșeală care să aparțină doamnei primar Firea. La câte avea de semnat pe zi… săraca e și ea om. Cred că nu e exclus să fie o glumă firească pentru că cea care și-a cerut prima scuze a fost doamna Capatos (n.r. – soția prezentatorului TV Dan Capatos), o persoană din anturajul doamnei Firea. Să nu fie ceva pus la cale de Dan, știut fiind faptul că el e dinamovist”, a spus legenda lui Dinamo.

„Mister” susține că a avut o discuție cu Dusan Uhrin, antrenorul lui Dinamo, și s-a amuzat pe situația în care e echipa: „L-am văzut pe Uhrin acum câteva zile, am crezut de la început în el. Ridică valoarea echipei. M-am întâlnit cu săracul Uhrin și glumeam cu el.

I-am spus «ce greșeli ai făcut într-o viață anterioară de acum trebuie să te chinui cu asemenea jucători care sunt la Dinamo?» E foarte greu pentru Dinamo să prindă play-off-ul. La Dinamo, în afară de Nistor, ceilalți nu cred că știu nici formula apei”.

Un gând despre &8222;Cornel Dinu reacționează după gafa monumentala făcută de Primăria Capitalei: “Săraca e și ea om”&8221;

  1. Tot ce declara Domnul Cornel Dinu e corect a muncit enorm pentru Dinsmo si pentru fotbalul Romanesc in general dar mai putin rasplata financiara,personal ii multumesc frumos marelui campion sanatate.

Lasă un răspuns