Denis Ciobotariu pe picior de plecare: „Eu cred că poate fi un avantaj”

Fundașul de 21 de ani al lui Dinamo, Denis Ciobotariu, fiul fostului fundaș al naționalei, Liviu Ciobotariu, este dorit în Rusia.

Conform unui trust de presă, echipa de pe locul 10, din prima ligă rusească, ar dori să îl vând pe Ionuț Nedelcearu și să îl achiziționeze pe Denis Ciobotariu. Nede ar avea o ofertă în valoare de 4 milioane de euro, iar FC Dinamo, având 25% din prețul său, va beneficia de 1 milioan de euro.

Liviu Ciobotariu, tatăl lui Denis, care este în acest moment selecționerul Libanului, consideră ca mutarea fiului său în marginea terenului poate fi un avantaj pentru Ciobi junior: „Eu cred că poate fi un avantaj pentru cariera lui pentru că în fotbalul modern se caută jucători polivalenți care pot evolua pe mai multe posturi, cu toate că din punctul meu de vedere, în bandă e mult mai dificil decât fundaș central.

El știe mai bine pe ce posturi poate juca, în funcție de ce îi cere antrenorul. Dar clar este un avantaj pentru CV-ul său!”.

  • 2 goluri în 13 meciuri a marcat Ciobotariu pentru Dinamo în acest sezon de Liga 1
  • 1 gol în 46 de meciuri a marcat Nedelcearu pentru UFA în prima ligă rusă, în două sezoane
  • 3,5 milioane de euro este cota de piață a lui Nedelcearu, conform transfermarkt.de. Denis Ciobotariu este evaluat la 500.000 de euro

Lasă un răspuns