Dan Nistor a răbufnit. Ce spune despre selecția de la națională: „Mi-aș fi dat viața pentru echipa națională, nu ca alții”

Dan Nistor, 31 de ani, rezervă în meciul cu Suedia, 0-2, și trimis pe teren 18 minute în deplasarea din Spania, 0-5, crede că ar fi meritat mai multe șanse în recent încheiata campanie de calificare pentru EURO 2020.

Căpitanul lui Dinamo, este de părere că anumiți jucători nu și-au dat viața pe teren ori de câte ori au fost folosiți de către ”Guriță”.

“Dacă aș fi introdus din primul minut, mi-aș da viața pentru echipa națională, la fel cum fac și la club. Se pare că alții n-au făcut același lucru, iar asta s-a văzut pe teren și pe tabelă. Când vii la națională, trebuie să o faci cu inima deschisă”, a declarat Dan Nistor, conform digisport.ro.

Acesta a comentat și în legătură cu relație pe care o avea cu fostul selecționer Cosmin Contra. ”Am vorbit tot timpul cu el, dar așa a considerat dânsul, să bage alți jucători. Mie îmi pare rău că a plecat”, a mai spus Dan Nistor.

  • 31 de minutea strâns Nistor în partidele cu Insulele Feroe, Norvegia, Suedia și Spania, cele în care Contra l-a convocat

Lasă un răspuns