Dusan Uhrin nemulțumit de jocul prestat la Clinceni

Dinamo a terminat la egalitate cu Academica Clinceni, în deplasare, 2-2, după ce a fost condusă cu 2-0. După meci, Dusan Uhrin, a vorbit despre meci și a criticat greșelile făcute de jucătorii lui Dinamo.

Am început meciul de la 0-2, am înscris, am revenit, dar nu mi-a plăcut că am avut parte de un astfel de start. Terenul a fost la fel pentru ambele echipe, nu ne putem ascunde, dar așa cum v-am spus nu putem să pierdem meciuri încă din start. Fundașii Klimavicius și Popescu au greșit! Klima a făcut penalty, iar Popescu a gafat la al doilea gol. I-am zis că trebuie să aibă grijă pentru că cei de la Cliceni intră în mijloc și șutează. Trebuia să închidă. Am început practic meciul de la 0-2, dar l-am întors. Nu-mi plac starturile de acest gen. Nu putem pierde meciul încă de la început.

Mă intristează că nu am fructificat ocaziile pe care ni le-am creat. Azi am pierdut două puncte importante. Da, e distanță mare până la play-off, dar mai sunt multe meciuri. În partida următoare vom juca acasă și trebuie să câștigăm”, a spus Uhrin, la finalul meciului.

Lasă un răspuns