VIDEO | Doar egal la Clinceni

Academica Clinceni și Dinamo au terminat la egalitate, 2-2, după un joc spectaculos, în special în prima repriză, când s-au marcat toate golurile, deși terenul a fost unul dificil, din cauza ploii, și cu multe bălți.

Elevii lui Poenaru au fost bine organizaţi în defensivă în începutul meciului şi la prima fază de atac mai închegată, Buziuc a fost “cosit” în careu de Klimavicius. Arbitrul Chivulete a arătat punctul cu var fără nicio ezitare. Internaţionalul moldovean, Eugeniu Cebotaru, a transformat fără emoţii, fixându-l pe Piscitelli.

Echipa noastră s-a aruncat în atac, antrenorul lui Dinamo, Dusan Uhrin asumându-şi multe riscuri în defensivă. Chiar dacă au pus presiune pe poarta adversă, dinamoviştii nu au fost periculoşi şi Academica a lovit din nou pe o contră.

După câteva acţiuni în care “câinii” şi-au arătat fragilitatea defensivă, proaspătul internaţional de tineret Merloi a înscris golul de 2-0. Era minutul 22 al meciului şi declaraţiile curajoase ale lui Ilie Poenaru înaintea meciului au avut acoperire.

Dan Nistor i-a dat o pasă de senzaţie lui Sorescu în minutul 32, iar fotbalistul adus de la Timişoara a “îngropat” mingea în vinclul porţii lui Vâlceanu. Golul a adus un boost moral pentru “câini” care au reuşit să egaleze până în pauză.

Perovic a egalat în minutul 45+1 după o gafă a apărării adverse, iar Sorescu a fost la un pas să întoarcă scorul un minut mai târziu, însă nu a profitat de debandada creată în apărarea adversă. De la cabine, parcă au ieşit alte echipe, mult mai liniştite.

52% a fost posesia în favoarea lui Dinamo

Lasă un răspuns