CONFERINȚĂ DE PRESĂ | Dusan Uhrin, este precaut înaintea partidei cu Poli Iași

Partida dintre Dinamo și Poli Iași se va disputa vineri, de la ora 20:30, pe stadionul Dinamo București.

Înaintea meciului din Ştefan cel Mare, Poli Iaşi şi Dinamo sunt vecine de clasament. Ambele echipe au fiecare câte 22 de puncte. Moldovenii sunt avantajaţi de un golaveraj superior, dar şi de victoria din partida tur. Astfel, atât echipa noastră, cât şi cea a lui Mihai Teja sunt la cinci puncte în spatele ocupantei locului 6, FCSB.

Dusan Uhrin, antrenorul lui Dinamo, este precaut înaintea partied cu gruparea din Moldova, dar recunoaște că doar victoria îl va mulțumi pe deplin.

„Am avut o perioadă slabă fiindcă n-am câștigat niciunul din ultimele trei meciuri de campionat. Urmează o partidă foarte importantă cu Iași, doar victoria ne satisface. Nu va fi ușor, însă trebuie să facem totul ca să învingem. Nu mă interesează câte puncte are Iașiul, jucăm acasă și doar cele 3 puncte contează. Cred că nu ne concentrăm destul de mult la începutul meciurilor și facem greșeli. Nu ne focusăm, începem foarte prost partidele!

Am discutat cu patronul acum mai multe zile despre niște jucători, încotro se îndreaptă echipa. Asta rămâne între noi. Am mai vorbit la telefon de multe ori. Nu vreau să dezvolt acest subiect. Acum, e presiune mare pe noi toți la echipă, sper că lumea înțelege”, a spus Dusan Uhrin la conferinţa de presă premergătoare meciului cu Politehnica Iași.

Lasă un răspuns