Mihai Stoica, mesaj jignitor de ziua națională

Oficialul FCSB Mihai Stoica a postat, duminică, un mesaj pe Facebook, de Ziua Naţională, în care explică de ce nu este mândru că e român. Mijlocaşul Nicolae Stanciu, component al echipei naţionale, a comentat mesajul fostului său şef, exprimându-şi dezacordul cu el, potrivit news.ro.

“Mândru că sunt român? Păi doar pentru că trăiesc în ţara în care nu votezi pentru viitorul tău, ci contra candidatului care ţi-e antipatic, în ţara în care o fată moare pentru că operatorul de la 112 a prins o zi mai proastă, în ţara în care mii de oameni pichetează sediul guvernului fără să ştie motivul, în ţara în care – pentru aceeaşi presupusă infracţiune – un judecător achită şi altul condamnă, în ţara în care mor militari într-un camion fără frâne şi armata cheltuieşte milioane de euro cu o echipă de fotbal care nu e în stare să se califice pentru dificila confruntare cu Mostiştea Ulmu, în ţara în care autostrada trebuie reparată înainte de inaugurare, în ţara în care Halep e sfâşiată de ziarişti şi prostituatele dau autografe?

Nu, nu sunt mândru că sunt român. Doar trebuie să trăiesc în România şi m-am consolat cu ideea. La mulţi ani cu sănătate, români! Bine că avem Netflix. Şi HBO Go”, a scris Stoica.

  • Mihai Stoica, 50 de ani, a fost eliberat pe 15 februarie, după ce a fost încarcerat pe 4 martie 2014, în “Dosarul Transferurilor”, fiind condamnat la trei ani și sase luni de închisoare.

Un gând despre &8222;Mihai Stoica, mesaj jignitor de ziua națională&8221;

Lasă un răspuns