Un dinamovist poate ajunge în Premier League! Anunțul făcut în Anglia

Presa din Anglia a scris duminică despre interesul pe care West Ham, grupare din Premier League, îl manifestă pentru goalkeeper-ul dinamovist Ștefan Fara (18 ani). Conform The Sun.

Jurnaliștii englezi anunță că antrenorul Manuel Pellegrini vrea să transfere mai mulți portari de perspectivă în luna ianuarie. Și că Ștefan Fara, portar de 18 ani, a fost invitat de clubul de Premier League West Ham la negocieri, în vederea unui transfer ce ar fi perfectat în perioada de mercato din ianuarie.

Președintele clubului Dinamo, Florin Prunea, a confirmat interesul lui West Ham pentru Ștefan Fara. ”A fost o discuție, să vedem. Deocamdată e greu, este un portar tânăr, joacă la juniori. Este greu să apere în locul lui Riccardo Piscitelli și în locul lui Cătălin Straton. E destul de greu. Să vedem! Oferta nu este oficială, este o discuție”, a spus Prunea pentru digisport.ro.

Fara este titularul echipei U19 a noastre și o prezență constantă în echipa națională la aceeași categorie de vârstă.

Ștefan Fara este al treilea portar al lui Dinamo, după Riccardo Piscitelli și Cătălin Straton. Născut în 2001, la Dublin, Fara are cetățenie română și s-a format la Dinamo. Fara s-a remarcat în trecut în Liga Elitelor, unde a avut performanțe notabile cu Dinamo.

  • După primele 14 runde din Premier League, West Ham ocupă locul 13 în clasament, cu 16 puncte. Echipa care se interesează de Ștefan Fara are a treia cea mai slabă apărare din campionatul englez, cu 23 de goluri primite.