Perovic, doar cuvinte de laudă la adresa lui Dusan Uhrin: “Cred că este o diferenţă mare”

Slavko Perovic, atacantul de 30 de ani al lui Dinamo, este jucătorul care l-a făcut uitat pe Mattia Montini la Dinamo. Sârbul a ajuns la patru goluri marcate, în opt meciuri jucat în tricoul alb-roșu.

La finalul partidei câștigate cu scorul de 4-1, în fața celor de la Chindia Târgoviște, Perovic a declarat că îi datorează actuala formă lui Dusan Uhrin jr. Dinamovistul a marcat al treilea gol al “câinilor”, în minutul 82 şi a fost schimbat în minutul 90+1.

“Jocul a fost foarte dificil şi, la final, 4-1 cred că este o diferenţă mare. Am început să joc când a venit el (n.r. – Dusan Uhrin) şi îi sunt foarte recunoscător.

Cred că dacă el nu venea, nu mă mai vedeaţi la Dinamo. La fiecare meci încerc să îl răsplătesc pentru ce primesc de la el”, a declarat Perovic la finalul partidei.

Venit în vară la Dinamo, atacantul nu a evoluat în primele trei luni ale campionatului, din cauza unor presupuse probleme la inima, le-a intrat la suflet fanilor dinamoviști pentru determinarea de care dă dovada la fiecare meci.

  • Perovic a marcat câte un gol cu Viitorul, Academica Clinceni, Poli Iaşi şi Chindia Târgovişte.
  • Perovic a câştigat Cupa Serbiei cu Steaua Roşie în sezonul 2009-2010

Lasă un răspuns