Ricardo Grigore: „Este puţin mai dificil în această perioadă”

Dinamo a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 4-1 (1-1), formaţia Chindia Târgovişte, în etapa a 19-a Ligii I.

După ce Dan Nistor a tras un semnal de alarmă, referitor la situația salarială, fundaşul dinamovist Ricardo Grigore a comentat și el această problemă. autorul golului din minutul 69 a comentat la finalul partidei situaţia financiară de la Dinamo. Şi a făcut-o cu umor.

”Nu ştiu că nu am copii acasă, nu am de întreţinut ca ceilalţi colegi, dar este puţin mai dificil în această perioadă, dar sperăm că cu această victorie şi cele care vor urma să ne intre şi salariile şi să avem nişte sărbători fericite pentru că anul trecut, vă spun sincer, am avut nişte sărbători foarte, foarte triste.

Aveam nevoie de această victorie şi sperăm să o ţinem în continuare tot aşa şi să fim acolo, pe loc de playof. Sper să rămân titular şi să nu mai dezamăgesc, să îmi fac treaba cât mai bine pentru că mi-a fost foarte greu în această perioadă şi sper să nu mai ies din echipă”, a mărturisit Ricardo Grigore.

  • În urma victoriei în fața celor de la Chindia, Dinamo acumulează 28 de puncte şi urcă pe locul 7, la două puncte de Gaz Metan şi FCSB, de pe locurile 5-6, de play-off.