Dan Nistor atenționează conducerea lui Dinamo, după meciul cu Chindia Târgoviște

Dinamo reușește o victorie la scor, 4-1, împotriva celor de la Chindia Târgoviște, în ciuda unui joc nu tocmai reușit. Elevii lui Uhrin au evoluat mai bine în partea secundă, atunci când antrenorul de origine cehă a mutat ofensiv. De partea cealaltă, Viorel Moldovan încasează o nouă înfrângere, a treia consecutivă, după eșecurile cu CFR Cluj și Academica Clinceni.

La finalul partidei, Dan Nistor a afirmat că declarațiile și semnalele de alarmă trase de el din postura de capitan al echipei nu au avut niciun efect. Situația financiară de la Dinamo nu s-a rezolvat.

Nistor a raspuns ironic și amenințător atunci când a fost întrebat de viitorul sau la Dinamo: „Mai e putin până în decembrie, vedem atunci ce va fi!”

„Mă bucur că am câștigat, sunt trei puncte importante, dar degeaba dacă nu câștigăm și mai departe. Eu sunt bine, psihic stau foarte bine. Cu banii, situația e la fel. Nu s-a întâmplat, totul e la fel ca la ultima intervenție. Asta e, mergem mai departe. Colegii sunt familia mea. Îi respect și sunt alături de ei în orice moment.

Când merg acasă și văd minunea aia de copil, cum să nu mă motivez. Colegii sunt în aceeași situație. Practic, pentru ei muncim. Sper să fim și răsplătiți la un moment dat”, a declarat Nistor la finalul meciului cu Chindia Târgoviște.

  • „Câinii” sunt la doar două puncte de FCSB și Gaz Metan, ambele cu 30 de puncte, cu amendamentul că echipa lui Vintilă are un meci mai puțin, cel cu Voluntari.

Lasă un răspuns