AVANCRONICĂ | Dinamo București – Chindia Târgoviște

Dinamo și Chindia Târgoviște se întâlnesc în etapa a 19-a a Ligii I, astăzi, de la ora 20:30. Dinamo este pe locul 8 în clasamentul primului eșalon, cu 25 de puncte și golaveraj 25-29, iar Chindia se află pe 12, cu 17 puncte și golaveraj 20-33.

Dinamoviștii s-au duelat etapa precedentă cu Politehnica Iași pe teren propriu. Elevii lui Dusan Uhrin, au reușit să obțină o victorie extrem de importantă, cu scorul de 1-0. Aceștia, sunt la numai două puncte de zona play-off-ului și trebuie să forțeze victoria în meciul contra Chindiei.

„Nu am prea multe să spun, meciul cu Chindia Târgovişte va fi dificil ca de obicei. Au pierdut cu 2-5 în ultimul meci şi asta nu e prea bine pentru noi pentru că se vor concentra mult mai mult pe defensivă. Noi trebuie să fim foarte concentraţi, pentru că jucăm al doilea meci consecutiv acasă şi de obicei este mai greu să-l câştigi. Nu pot vorbi despre o revanşă, noi jucăm pe teren propriu şi vrem să câştigăm. Îmi amintesc de meciul tur dar sper că de data asta să nu mai facem atât de multe greşeli. Dacă aş şti cum va fi meciul cu Chindia ar fi bine, dar nu ştiu. Ştiu că au jucători foarte buni, Florea este un jucător foarte bun”, a declarat Uhrin Jr. înaintea partidei cu Chindia Târgoviște.

  • Va lipsi Ciobotariu, suspendat. Cel mai probabil, pe partea stângă a defensivei va evolua Corbu.

Dinamo Bucureşti şi Chindia Târgovişte s-au întâlnit o singură dată în Liga 1, pe 16 august 2018, la Ploieşti, în etapa a 6-a. Dâmboviţenii s-au impus cu scorul de 3-2 (Cristian Neguţ 19, Mihai Leca 45+3, Cristian Cherchez 65 penalty – Mattia Montini 54, Dan Nistor 82). A fost primul meci al lui Dušan Uhrin Jr. pe banca tehnică a “câinilor roşii”.

Chindia s-a făcut de râs etapa precedentă, pe teren propriu. Aceștia au fost umiliți de către Academica Clinceni cu scorul de 2-5 și au ajuns la doar 2 puncte distanță de retrogradare. A fost a 3-a înfrângere suferită de trupa din Târgoviște în ultimele 4 runde, echipa fiind fără victorie din 7 octombrie. Atunci, Chindia o invingea pe FC Voluntari în deplasare, cu scorul de 1-0. Doar Voluntari și Hermannstadt stau mai rau decât oaspeții de astăzi în clasament. Primii au doar 8 puncte adunate în 17 runde, în timp ce sibienii se afla la 2 lungimi în spatele Chindiei. În turul din luna August, târgoviștenii au învins-o pe Dinamo pe teren propriu, cu scorul de 3-2.

Va lipsi Ivancic, care este suspendat. În plus, Voduț a fost suspendat pe doi ani pentru că a jucat la pariuri sportive.

ECHIPE PROBABILE

DINAMO: Piscitelli – Moura, Puljic, Grigore, Corbu – Mrzljak, Nistor, Moldoveanu – Sorescu, Perovic, Montini.

Chindia Târgoviște: D. Moldovan – Martac, Benga, Leca, Negrea – Rață, Novac, Bic, Dumite – Florea, Neguț

Lasă un răspuns