Laurențiu Corbu înaintea meciului cu Chindia: “Începem mai greu pentru că intrăm temători în joc”

Laurențiu Corbu (25 de ani), fundașul lui Dinamo, a mărturisit astăzi în conferința de presă premergătoare partidei cu Chindia Târgoviște de mâine seară, de pe stadionul Dinamo.

Fundaşul lateral a spus că are obiective importante cu Dinamo în acest sezon, chiar sperând la un trofeu.

“Odată cu rezultatele pozitive și moralul nostru este mai bun și așteptăm urmatoarele meciuri. Sperăm să câștigăm un trofeu în acest sezon. De când a venit domnul Uhrin s-a văzut o constantă în echipa și o maturitate mult mai mare și eu sper că o vom ține pe aceeași linie , să avem rezultate foarte bune la sfârșit de sezon.

Meciul cu Chindia este o revanșă , dar cele mai importante sunt cele trei puncte pe care ni le dorim foarte mult. Începem mai greu pentru că intrăm temători în joc. Să sperăm că, de mâine, de la meciul cu Târgoviște, să facem ambele reprize foarte bune și să câștigăm.

Perovic ne-a ajutat foarte mult în ultima vreme, dar oricine ar fi în acea poziție, atacant, mijlocaș, va trebui să înscrie să ajute echipa, nu numai Pero. O să vină momentul când vor înscrie toți cei trei atacanți”, a declarat Corbu.

Lasă un răspuns