CONFERINȚĂ DE PRESĂ | Dusan Uhrin, pregătit de meciul cu Chindia: “Jucăm pe teren propriu şi vrem să câştigăm”

Antrenorul lui Dinamo, Dusan Uhrin Jr, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că înfrângerea suferită de adversara de miercuri, Chindia Târgovişte, în ultima etapă, o va face să fie mult mai atentă în compartimentul defensiv, ceea ce nu este un avantaj pentru echipa sa.

“Nu am prea multe să spun, meciul cu Chindia Târgovişte va fi dificil ca de obicei. Au pierdut cu 2-5 în ultimul meci şi asta nu e prea bine pentru noi pentru că se vor concentra mult mai mult pe defensivă. Noi trebuie să fim foarte concentraţi, pentru că jucăm al doilea meci consecutiv acasă şi de obicei este mai greu să-l câştigi. Nu pot vorbi despre o revanşă, noi jucăm pe teren propriu şi vrem să câştigăm. Îmi amintesc de meciul tur dar sper că de data asta să nu mai facem atât de multe greşeli. Dacă aş şti cum va fi meciul cu Chindia ar fi bine, dar nu ştiu. Ştiu că au jucători foarte buni, Florea este un jucător foarte bun”, a declarat Uhrin Jr.

Cehul a precizat că nu a discutat cu mijlocaşul Dan Nistor despre o posibilă plecare a acestuia şi nici nu a primit vreo ofertă din partea conducerii clubului pentru a-şi prelungi contractul cu Dinamo: “Nu am vorbit cu Nistor despre o plecare a lui, trebuie să fim concentraţi la meci. Cred că vorbim prea mult despre asemenea lucruri, ne pot face rău. Eu cred că el trebuie să fie concentrat la joc, aşa cum e mereu, pentru ca echipa să joace mai bine. Nu am primit o ofertă de prelungire a contractului, pentru că acum sunt sub contract şi mă concentrez pe munca mea aici. Vreau să dau tot pentru Dinamo în acest moment. Acum am contract. Nu pot spune că am avut o viaţă grea la Dinamo, a fost normal. Salariile sunt importante, dar când eram la Timişoara a fost şi mai greu, pentru că nu am luat salariul patru luni şi nu am pierdut vreun meci”.

  • Partida Dinamo – Chindia Târgovişte, din cadrul etapei a 19-a a Ligii I de fotbal, se va disputa pe stadionul Dinamo, miercuri, de la ora 20:30.

Lasă un răspuns