„Câinii” regretă eșecul de la Sibiu: „Toţi suntem de vină pentru înfrângere”

Denis Ciobotariu (20 de ani) a fost integralist în partida pe care echipa noastră a pierdut-o (4-2), la Sibiu, cu Hermanstadt.

„Au fost câteva greșeli, am luat goluri prostești. A fost foarte greșit că în a doua repriză n-am pus mingea jos. Am avut ocazii mari, am ratat și eu”, a spus Ciobotariu la finalul meciului.

În continuare, tânărul jucător de la Dinamo a spus că își reproșează că nu a fost suficient de agresiv: ”Îmi reproșez că poate puteam să fiu mai agresiv. Nu s-a vorbit de play-off. Trebuia să câștigăm în această seară. Nu vârsta adversarilor este problema. Problema este la noi și trebuie să câștigăm”.

După partida incendiară de la Sibiu, Deian Sorescu s-a arătat și el nemulțumit de felul în care a jucat echipa noastră.

„Am luat goluri uşor, am pierdut orice duel din teren, au fost mai agresivi, ne-au bătut, şi-au dorit mai mult victoria. Nu avem nicio scuză decât să ridicăm capul. Nu avem timp să ne plângem, trebuie să ne continuăm drumul spre a ne îndeplini obiectivul.

Nu putem să spunem că apărarea noastră a fost KO. Toată echipa, toţi suntem în teren, toţi care venim în deplasare, cei 18 plus cei din conducere, toţi suntem de vină pentru înfrângere. Împreună câştigăm toţi, împreună pierdem, aşa că nu putem da vina pe nişte jucători. Toată lumea e contra noastră. Doar probleme sunt la noi, sau asta vrea lumea să arate. Suntem bine, ne mobilizăm împreună şi încercăm să trecem peste aceste probleme şi să le dăm peste nas unora, să ajungem în play-off.

Toţi fotbaliştii ne adunăm şi dacă încercăm să trecem peste tot, înseamnă că suntem puternici şi ne vom reveni. Nu ar trebui să ne uităm la celelalte echipe sau la celelate rezultate, ar trebui să ne vedem în primul rând pe noi, să câştigăm noi şi după să ne uităm şi la ceilalţi”, a spus Deian Sorescu la flash-interviul de după partidă.

  • În urma acestui rezultat, Dinam a rămas pe locul şapte în clasament, cu 28 de puncte, în timp ce Hermannstadt se află pe poziţia a 13-a, cu 19 puncte.