Continuă disputa dintre Florin Bratu și Prunea. Noi declarații făcute de „Bratone”

Florin Bratu le-a răspuns lui Florin Prunea şi Dănuţ Lupu, după ce aceştia i-au reproșat faptul că nu este profesionist și a divulgat sumele salariale, oferite de Dinamo.

Invitat la Digi Sport Special, fostul antrenor al lui Dinamo, a spus: „Eu am promovat cei mai mulți copii, am dus Dinamo în Youth League după 12 ani în care Viitorul a fost campioană. Sunt foarte mândru de asta, Dinamo stă pe scheletul ăsta de Under 21 făcut de mine. Să spui că nu am voie să vorbesc după toate astea …

S-au interpretat nişte vorbe spuse de mine. Nu am spus nimic de salariul lui Nistor, am zis doar că sunt salarii la Dinamo și de 14-15 000 de euro pe lună. Suporterii dinamoviști așteaptă mai mult, eu vorbesc ca un suporter, am rămas dinamovist pe viață. Mi-am câştigat pe teren dreptul de a vorbi”.

„Bratu vorbește doar ca să se afle și el în treabă. De Bratu nu are rost să vorbesc că nu am ajuns să discut și despre Bratu. El este și mai mic de ani ca noi și trebuia să stea în banca lui. Ce îl interesa pe el banii lui Nistor? La cum joacă Nistor la Dinamo, salariul lui trebuie să fie de 20.000 de euro pe lună”, spusese Lupu, după ce s-a implicat în scandalul dintre Florin Prunea, președintele „câinilor”, Florin Bratu, fost antrenor, și căpitanul Dan Nistor.

”Am rămas surprins că această declarație vizavi de salariile unor jucători vine din partea unui antrenor. Mi se pare o jignire. Florin Bratu nu e un antrenor care a avut rezultate. Ultimele două experiențe ale sale au fost să retrogradeze în Liga 3 o echipă bună de Liga 2, iar la alta să stea vreo trei etape”, a fost declaraţia lui Florin Prunea.