Diego Fabbrini, interviu în presa din Italia: “Am tot ce-mi trebuie la Dinamo”

Diego Fabbrini (29 de ani) este unul dintre cei mai importanţi jucători din lotul lui Dinamo, mijlocașul a oferit un interviu în cotidianul Gazzetta dello Sport și a dezvăluit că deși se simte bine în România își dorește să se întoarcă în Italia.

“Sunt bine la Dinamo, îmi place orașul. În fiecare oră există un zbor spre Italia și asta e bine. Iar iarna nu e chiar atât de frig. La Botoșani era mai rău, acolo am prins chiar și -10 grade Celsius. Am tot ce-mi trebuie la Dinamo. Vorbesc în engleză cu colegii mei și încerc să învăț limba română. Seamănă destul de mult cu italiana, iar când vorbesc încet, îi înțeleg ce spun.

Sunt fericit. Am familia alături de mine și asta mă ajută foarte mult. Când nu mă antrenez, familia îmi ocupă tot timpul. Și în mod special fiica mea.

Mi-e dor de Italia, este normal, aș vrea să mă întorc acasă. În vară nu am primit nicio propunere, dar sper să mă întorc. Visez la acest lucru, dar deocamdată sunt bine aici”, a declarat Diego Fabbrini în interviul pentru Gazzetta dello Sport.

Mijlocașul italian a povestit prietenia care îl leagă cu fostul internațional Antonio Di Natale: ”Este un om minunat și cel mai bun fotbalist cu care am jucat. Suntem prieteni, mereu m-a încurajat. Aveam echipă frumoasă. Erau atunci Benatia, Muriel, Armero, Handanovic”.

  • Diego Fabbrini a semnat pe 22 august un contract pe 3 ani cu Dinamo după o experiență nereușită la ŢSKA Sofia, dar nu a apucat să joace decât patru meciuri în tricoul lui Dinamo pentru că s-a accidentat o lună mai târziu.

Lasă un răspuns