Florin Răducioiu intervine în disputa dintre Florin Prunea și Bratu: “Dinamo a dat multă pâine de mâncat”

Fostul atacant al clubului din Ștefan cel Mare, Florin Răducioiu a vorbit despre actuala dispută dintre Bratu, Lupu și Prunea. “Marele Blond”, așa cum este poreclit, îi critică pe cei care au creat stiuația conflictuală legată de echipă.

“Sunt dezgustat de asemenea polemici, Florin Prunea încearcă să facă lucrurile cât mai bine acolo, nu înţeleg de ce Florin Bratu începe să vorbească şi să spună nişte lucruri care nu-şi au sensul în momentul de faţă pentru liniştea lui Dinamo şi mai ales că el a mâncat pâine din acel club.De ce trebuie să vorbească despre Florin Prunea şi ce face Prunea, de salariul lui sau despre Nistor. Sunt dezgustat, să nu uităm că Dinamo a dat multă pâine de mâncat multor jucători care n-au avut mai nimic în comun cu Dinamo. Adică mai multă atenţie la ce se face, la ce se spune, pentru că e în detrimentul echipei, clubului Dinamo, mai ales că este într-un moment delicat.

Dragi colegi, foşti antrenori, jucători, mă refer bineînţeles şi la Dănut Lupu. Înţeleg că e libertatea de a te exprima, dar să nu uitaţi de unde aţi plecat şi mai multă atenţie la ce spuneţi despre Dinamo. Nu e plăcut deloc, merită respect, Prunea e acolo pentru a face treaba cât mai bine Sunt dinamovist, vrea binele lui Dinamo, am fost şi eu critic la adresa lui Dinamo, dar am fost cât mai coerent şi fără să fiu aşa de polemic”, a declarat Florin Răducioiu.

  • Florin Bratu, fost jucător şi antrenor al lui Dinamo, i-a atacat pe jucătorii roș-albi în urma eșecului cu Hermannstadt, 2-4. „Bratone” susține că elevii lui Uhrin au salarii foarte mari, de câte 14-16.000 de euro lunar, dar prestația lor lasă mult de dorit. După aceste afirmații s-a pornit un adevărat război al declarațiilor, managerul roș-albilor Florin Prunea și căpitanul Dan Nistor fiind cei care l-au contrat pe „Bratone”. Apoi, Dănuț Lupu a intervenit și nu l-a menajat pe Prunea.

Lasă un răspuns