AVANCRONICĂ | Dinamo București – Sepsi Sf. Gheorghe

Dinamo primește vizita lui Sepsi Sf. Gheorghe în etapa a 21-a a Ligii I, pe astăzi, de la ora 20:30. Cele două formații sunt vecine de clasament. “Câinii” se află pe locul 8, cu 28 de puncte și golaveraj 31-34, iar covăsnenii sunt pe locul 9, cu 22 de puncte și golaveraj 20-19.

Înfrângerea din etapa precedentă, 2-4 cu FC Hermannstadt, a pus presiune pe Dușan Uhrin jr. și pe elevii săi. Un pas greșit în meciul cu Sepsi Sf. Gheorghe poate contribui la ratarea calificării în play-off pentru al treilea sezon consecutiv.

Situația este tensionată și din cauza restanțelor financiare pe care clubul le are față de fotbaliști. Emilian Hulubei, președintele sindicatului fotbaliștilor, a anunțat că sunt îndeplinite condițiile ca dinamoviștii care își depun memorii să fie declarați liberi de contract.

Nici antrenorul ceh nu este sigur că va continua la Dinamo în 2020. Uhrin jr. e nemulțumit din cauza situației financiare. Tehnicianul lui Dinamo nu se va putea baza pe doi jucători, Fabbrini și Neicuțescu sunt accidentați în continuare.

  • Dinamo și Sepsi Sf. Gheorghe s-au mai întâlnit de șapte ori, iar în turul acestui sezon regulat, Dinamo s-a impus cu 1-0 la Sf. Gheorghe, așa cum a făcut-o și în campionatul precedent.

De partea cealaltă, Leo Grozavu a reușit să oprească seria de rezultate negative a lui Sepsi. Covăsnenii au două victorii impresionante în ultimele trei etape: cea cu Academica Clinceni, prin proporțiile scorului (4-0), și cea cu Universitatea Craiova (1-0), una dintre pretendentele la titlu.

Pentru meciul cu Dinamo, Grozavu nu poate conta pe mijlocașul central Velev, care este suspendat.

ECHIPE PROBABILE

DINAMO: Piscitelli – Ciobotariu, Puljic, Popescu, Grigore – Mrzljak, Nistor, Filip – Sorescu, Perovic, Montini

Sepsi: Niczuly – Dimitrov, Barisic, Tincu, Fl. Ștefan – Vașvari, I. Fulop – Carnat, Safranco, Deaconu – Karanovic

Lasă un răspuns