VIDEO | Dinamo ratează din nou șansa de a urca pe un loc de play-off

O primă repriză cu câte-o ocazie în oglindă – Ștefănescu și Sorescu ratând la fel, din câțiva metri, reflex bun al portarilor – s-a încheiat alb. Albul ceții din „groapă”, cea din care, la începutul reprizei secunde, doi arbitri n-au văzut un penalty clar pentru Dinamo.

Nici „centralul” Călin, nici tușierul Stroe n-au observat ceea ce nu putea fi ratat. Bouhenna tocmai respinsese în corner, cu mâna!, șutul lui Deian Sorescu.

Norocul lui Dinamo părea că Sorescu a prins o zi bună. Și, după o oră de joc, „câinii” au dat lovitura după o fază făcută de el. A primit de la Mihai Popescu, minge lungă, preluată bine și continuată excelent către Nistor. 1-0 în minutul 60!

Doar că același Nistor le-a dat emoții colegilor pe final. Luase un galben pentru proteste imediat după penalty-ul neacordat. Și, în minutul 72, a intrat cu talpa la Tincu și a fost eliminat. Suficient pentru ca Sepsi să prindă, în sfârșit, curaj.

Și să întoarcă prin același om. Karanovici. Din două centrări de pe dreapta venite la doar 3 minute una de alta. Goluri care o îndepărtează pe Dinamo de play-off. Și meci care ar trebui să-i îndepărteze pe Călin și Stroe de arbitraj pentru câteva luni.