Nistor, răspuns dur oferit suporterilor echipei: “Sunt prea mici pentru mine”

Dinamo a pierdut pe teren propriu împotriva celor de la Sepsi, scor 2-1, după ce elevii lui Dusan Uhrin au condus cu 1-0.

Dan Nistor (31 de ani, mijlocaș ofensiv), căpitanul lui Dinamo, a comentat mesajul afișat de Peluza Sud a „câinilor”, care l-a vizat direct.

„Nistor, câte grătare la Dinamo ai mâncat? De trofee ai uitat”

„Care galerie? Sunt băieții de la Sud. Ei vin în număr mare la fiecare meci, aproximativ doi. Sunt prea mici pentru mine”, a declarat ironic Nistor.

Mijlocașul a mai afirmat: „Din păcate, am greșit la al doilea galben, am avut un atac întârziat. A văzut toată lumea că a fost penalty și roșu, din punctul meu de vedere este viciere de rezultat. Am avut o reacție mai dură la primul galben, au fost mai multe faulturi împotriva noastră, cred că am voie să protestez ca și căpitan.

Ați văzut și dumneavoastră, am avut penalty și roșu. Ok, poate se ratează un penalty, dar în zece oameni era greu să se mai întâmple ce s-a întâmplat în această seară. E foarte greu să mai prindem play-off-ul, recunosc, trebuie să luptăm atâta timp cât mai avem șanse. Sincer să fiu, în ultima perioadă s-a vorbit foarte mult de bani. Lucrurile se mișcă și se mișcă bine. La Dinamo tot timpul au fost bani”, a mai spus Nistor, la finalul partidei.

Lasă un răspuns