Jucător emblematic pentru Dinamo ar putea reveni în Ștefan cel Mare: “M-aş fi întors la Dinamo oricând”

Dinamo merge la Botoșani pentru primul meci al rundei cu numărul 22 din Liga 1, meci care poate însemna una dintre ultimele șanse pe care „câinii” le au de a ajunge în play-off.

Despre această situație a vorbit și fostul jucător al echipei noastre, Gabriel Torje: “Este greu şi trece printr-un moment greu. Şi nu este doar de acum, este de doi-trei ani. Sper să îşi revină cât mai repede şi Dinamo să fie acolo sus unde îi e locul. (n.r. – te surprinde că s-a ajuns până aici?) Orice este posibil este în România. Au retrogradat şi au ajuns în faliment echipe de tradiţie şi nu numai. Însă până la urmă, Dinamo a fost salvată şi a rămas în Liga I. Chiar dacă nu se bate la campionat, nu a ajuns ă ia totul de la zero, din ligile inferioare.”

Gabriel Torje, ajuns la 29 de ani, a intrat într-un con de umbră al carierei sale, rămas fără echipă după despărțirea de gruparea turca Sivasspor, pe 1 iulie, în anul curent și-ar fi dorit să se întoarcă în Ștefan cel Mare, însă nu a existat o ofertă pentru el.

Internaționalul român, regretă că nu a fost sunat de nimeni din conducerea dinamovistă, mai ales în contextul în care se afla liber de contract.

“Niciodată să nu spui niciodată. M-aş fi întors la Dinamo oricând dacă m-ar fi contactat cineva. Însă după ultimul episod, chiar nu m-a sunat nimeni, ştiind că sunt jucător fără contract„, a declarat Gabi Torje.

  • CFR Timișoara, Poli Timișoara, DINAMO, Udinese, Granada, Espanyol, Konyaspor, Osmanlispor, Terek Groznii, Karabukspor și Sivasspor sunt echipele din CV-ul lui Torje în cariera sa.

Lasă un răspuns