VIDEO | Florin Prunea, exasperat de arbitrajul din România: „Fără greșelile de arbitraj, eram în primele 6”

Dinamo merge la Botoșani pentru primul meci al rundei cu numărul 22 din Liga 1, meci care poate însemna una dintre ultimele șanse pe care „câinii” le au de a ajunge în play-off.

Înainte partidei din Moldova, Florin Prunea, managerul general al „câinilor”, consideră că Dinamo a fost dezavantajată de arbitrii, în turul de campionat. Acesta spune că s-au făcut 20 de greșeli flagrante împotriva echipei din Ștefan cel Mare.

Mai mult, fostul portar al echipei naționale, a avut un schimb dur de replici în direct la TV cu Octavian Marin, fost scouter la Dinamo.

Florin Prunea: „Sunt 20 de greșeli împotriva noastră și numai doua în favoarea noastră. Nistor a fost eliminat aiurea. Avea 3 galbene și a primit un galben pentru proteste, după ce nu ni s-a dat penalty cu Sepsi. După aceea a luat și al doilea roșu. Și ne va lipsi cu Botoșani”.
Octavian Marin: „Credeți că fără aceste greșeli erați în primele 4 din Liga 1?”

Florin Prunea: „Fără greșelile de arbitraj, eram în primele 6”.
Octavian Marin: „Ar trebui să vă preocupe mai mult jocul echipei”.

Florin Prunea: „De echipă se ocupă antrenorul și staff-ul. La noi antrenorul se ocupă de pregătire, de primul 11 și de schimbări”.
Octavian Marin: „Poate ar trebui să vă preocupe că îl aveți doar pe Nistor care trage echipa după el”.

Florin Prunea: „Cine sunteți? Nu vă cunosc!”
Octavian Marin: „Sunt Octavian Marin”.

Florin Prunea: „Ești antrenor? Unde muncești”.
Octavian Marin: „Da, sunt antrenor”.

Florin Prunea: „De Fabbrini ai auzit? De Mrzljak? Nu-l avem doar pe Nistor. Sunt mulți jucători buni pe acel post”.
Octavian Marin: „Da, sunt jucători buni. Dar ați spus că absența lui Nistor se va resimți, că e cel mai bun jucător al clubului”.

Florin Prunea: „Cum să zici că nu contează Nistor?”
Octavian Marin: „Pai, am zis că el contează. Dumneata ai spus că mai ai 2-3 jucători buni. Deci nu ar trebui să se simtă lipsa lui Nistor”.

Florin Prunea: „Nu te cunosc. Cine sunteți? Vezi-ți de treaba dumitale!”
Octavian Marin: „Nu te lua de mine. Dacă nu mă cunoști înseamnă că nu poți vorbi cu mine?”

Florin Prunea: „Nu te pricepi la fotbal! Ești foarte slab!”
Octavian Marin: „Am lucrat acum 4 ani la Dinamo!”

Florin Prunea: „Unde? Eu nu eram atunci. Probabil sunt ceva reminiscențe”.
Octavian Marin: „De ce vorbești de mine fără să mă cunoști? Nu există nicio reminicență. Am zis că trebuie să vorbți de fotbal, nu de arbitraje”.
Florin Prunea: „Nu vreau să vorbesc cu tine și să-ți fac publicitate. Am intrat în emisiune pentru a vorbi de fotbal. Tu ești un nimeni! Ești împotriva clubului meu. Nu vreau să-ți fac publicitate!”

  • Octavian Marin, 48 de ani, este agent FIFA din 2011 și a lucrat în departamentul de scouting al clubului în trecut. A fost junior al lui Dinamo până la 19 ani, când a decis să renunțe.