CONFERINȚĂ DE PRESĂ | Dusan Uhrin Jr.: “Trebuie să facem totul pentru a juca bine”

Antrenorul lui Dinamo, Dusan Uhrin a vorbit astăzi, la Săftica, despre ultimul meci din acest an, programat joi, în deplasare, împotriva celor de la FC Botoșani.

Tehnicianul din Ștefan cel Mare şi-a mobilizat jucătorii înaintea partidei și aşteaptă de la ei o victorie astfel încât toată lumea să intre cu zâmbetul pe buze în vacanţă.

“Trebuie să facem totul pentru a juca bine, în primul rând, iar în al doilea rând să nu ne pierdem concentrarea şi să părăsim terenul învinşi. Jucăm împotriva unei echipe foarte bune, care evoluează bine, are jucători buni atât la mijlocul terenului cât şi în atac şi sper să facem totul pentru a face o treabă bună iar echipa cea mai bună să câştige. Mesajul meu pentru jucători este următorul: acest meci este cheia pentru a avea o vacanţă de iarnă reuşită.

Nu am avut timp să am asemenea discuţii, dar o vom face la finalul acestui an pentru că sunt mai multe lucruri de discutat. Nu cred că patronul nu mai vrea să investească”, a spus Dusan Uhrin jr înaintea plecării spre Botoşani.

  • Cu 5 etape înaintea de sfârşitul sezonului regulat, Dinamo este la 5 puncte de play-off. Diferenţa se poate micşora cu un succes în Moldova.

Lasă un răspuns