Florin Prunea trage linie la sfârșitul anului

Dinamo a facut un nou pas greșit în lupta pentru accederea în play-off după înfrângerea dramatică de la Botoșani.

Florin Prunea a declarat joi, după înfrângerea suferită de Dinamo București în fața celor de la FC Botoșani, scor 0-1, că deși a pierdut partida cu elevii lui Marius Croitoru, Dinamo încă mai are șanse să ajungă în play-off.

”Noi vorbim și știm exact ceea ce avem de făcut. De mâine ne vom apuca de treabă pentru că vacanța este scurtă. Trebuie să ne apucăm să muncim. Să o luăm de la început. Echipa a avut atitudine, din păcate am pierdut. Terminăm un an în care nu ne așteptam să fim atât de departe de play-off. Șanse mai sunt, mai sunt meciuri de jucat. Atâtat timp cât mai sunt trebuie să credem în ele”, a spus Florin Prunea la finalul meciului.

Prunea a mai spus că nu dorește să dezvăluie motivul pentru care fundașul Mihai Popescu nu a făcut deplasarea la Botoșani: ”Situația lui Mihai Popescu este una simplă. A avut o discuție cu antrenorul și amândoi au hotărât să rămână la București. Sunt discuții private pe care le-a avut cu Dusan și nu ar fi corect ca eu să le fac publice”.

  • Dinamo București se află pe locul 8 în clasamentul Ligii 1, cu 28 de puncte. ”Câinii roșii” se află la 5 puncte de play-off.

Lasă un răspuns