Deian Soresc, crede în accederea în play-off: “Vom lupta până în ultima etapă”

Deian Sorescu (22 de ani, mijlocaș) a vorbit după eșecul cu FC Botoșani, scor 1-0. Timișoreanul afirmă că el este dispus să lupte, chiar dacă realizează că mai sunt șanse minime de calificare în play-off.

“A fost o înfrângere dureroasă, mai ales în ultimul minut. Dan Nistor este un jucător important pentru noi, toată lumea ştie asta. Dar dacă s-a întâmplat ca Dan să fie suspendat sau accidentat cum a fost în prima parte a campionatului, asta nu înseamnă că noi nu trebuie să intrăm pe teren şi să nu luptăm pentru victorie.

O echipă nu stă într-un singur jucător, dar Dan Nistor e un jucător important pentru noi. Nu mereu e fericire, mai trebuie să avem şi zile grele. E păcat şi dureros pentru că în principiu noi suntem cei vinovaţi. Vom lupta până în ultima etapă, dar e dureros că plecăm acasă la familii să facem sărbătorile cu o înfrângere şi cu şanse minime de a mai intra în play-off. Cu banii suntem la fel ca şi până acum, este greu, nu avem ce face. Nu doar la noi sunt probleme” , a declarat Deian Sorescu.

  • Dinamo e pe locul 8 în Liga 1, cu 28 de puncte, cinci în spatele lui Gaz Metan, aflată pe ultimul loc de play-off, 6, cu un meci mai puţin disputat. “Câinii” riscă să ajungă pentru al treilea an în play-out. Au de recuperat handicapul în numai patru puncte.

Lasă un răspuns