Dushan Uhrin jr., după eșecul din Moldova: “Nu ştiu ce se mai poate întâmpla”

Dinamo a facut un nou pas greșit în lupta pentru accederea în play-off după înfrângerea dramatică de la Botoșani. “Câinii” au rezistat 90 de minute în fața unei formații arțăgoase, însă au primit gol în prelungiri și nu au mai putut reveni.

Antrenorul lui Dinamo, Dusan Uhrin, a oferit primele reacţii, după ce şansele “câinilor” au scăzut dramatic pentru calificarea în play-off.

“Este rău, pentru că şansele sunt mici de a ajunge în play-off. Nu ştiu ce se mai poate întâmpla. Mergem acasă şi trebuie să schimbăm ceva la echipă. Avem jucători cu caracter. Felicitări celor de la Botoşani. A fost greu şi a fost un meci greu pentru arbitru. Nu am marcat, deşi am fi putut să o facem. Putem vorbi de penalty la Perovic. De fiecare dată se întâmplă ceva, dar de fiecare dată e împotriva noastră. Am vrut să scoatem maximum. Fiecare moment a fost dificil pentru mine. Am avut multe ocazii în prima repriză, dar a lipsit ultima pasă. Pentru noi astfel a fost. Trebuie să ne ridicăm, să muncim, să contruim ceva aici.

Nu e imposibil să ne calificăm în play-off, dar e extrem de dificil. Mai sunt în joc 12 puncte, dar vom vedea ce se va întâmpla. Poate câştigăm cele patru meciuri.

L-am pierdut pe Nistor pentru meciul de azi, au fost acele grşeli de arbitraj cu Sepsi. Nistor era important, chiar dacă avem jucători buni. Jucătorii trebuie să muncească mai mult.

Vreau să mă duc acasă, să-mi fac calculele, să văd ce se va întâmpla. Vom trece peste periaoda asta, trebuie să facem mai multe. Mai am contract cu Dinamo, dar voi rămâne la Dinamo. vreau să schimb mentalitatea puţin. Dacă jucătorii vo4r să câtştige, trebuei să lupte mai mult. Am făcut doar două greşeli azi şi am pierdut meciul”,a declarat Dusan Uhrin la finalul meciului.

  • După meciul din Moldova, Dinamo e doar pe opt, cu 28 de puncte, şi poate fi egalată la puncte de Sepsi OSK, la finalul acestei etape.

Lasă un răspuns