Ionel Dănciulescu a vorbit despre situația de la Dinamo: „Situația nu e chiar așa de gravă”

Ionel Dănciulescu (43 de ani), team-managerul celor de la Dinamo, a vorbit despre situația tensionată de la echipă. Dănciulescu afirmă că suma pe care a încasat-o Dinamo, după vânzarea lui Dan Nistor, va acoperi o parte din cheltuielile clublui și mai spune că problemele nu sunt chiar atât de mari pentru formația din Ștefan cel Mare.

„Trebuie să te autofinanțezi. Cum poți să faci lucrul acesta? Ticketingul e foarte puțin având în vedere că jucăm pe Dinamo, deci din vânzarea de jucători. Dacă vor fi oferte bune și acceptate de către club, este posibil să mai plece anumiți jucători. În această probabilitate de plecare a anumitor jucători, automat trebuie să-i înlocuiești cu alții. Nu poți să cheltui toți banii pe care îi iei. Am înțeles că săptămâna aceasta se mai reglează situația financiară.

Eu nu văd gaura asta neagră de care tot vorbește toată lumea. Dacă va exista, la un moment dat, o problemă mare de tot din punct de vedere financiar, cu siguranță domnul Negoiță, așa cum a salvat Dinamo, va face un efort și va veni cu o anumită sumă de bani. Situația nu e chiar așa de gravă. Toată lumea vorbește de faptul că Dinamo se află într-o perioadă foarte, foarte grea. Avem anumite restanțe, cu siguranță se va mai regla săptămâna aceasta”, a spus Dănciulescu la Digisport.

  • Dan Nistor era cel mai eficient jucător din lotul lui Dinamo. În 16 partide, fostul căpitan din ”Ștefan cel Mare” a reușit să marcheze de patru ori și să ofere zece pase decisive, lucru care îl plasează în fruntea clasamentului celor mai buni pasatori din campionat.