Doi oficiali dinamoviști nu vor merge în cantonamentul din Spania

Acționarul majoritar al lui Dinamo, Ionuț Negoiță vrea să-i demită pe Florin Prunea și Ionel Dănciulescu până la sfârșitul acestei săptămâni.

Negoiță este deranjat de faptul că managerul general a făcut mai multe declarații împotriva clubului și împrăștie diverse zvonuri anti-Dinamo prin presă. Mai mult, la urechile finanțatorului a ajuns faptul că Prunea se laudă apropiaților că orice s-ar întâmpla, el iese în câștig. Dacă este dat afară, trebuie să primească peste 30.000 de euro despăgubiri, iar dacă rămâne, încasează în continuare cel mai mare salariu al unui oficial în era Negoiță: 5.000 de euro pe lună.

Conform unui articol apărut în presă, Prunea și Danciu nu au fost trecuți pe lista oamenilor care vor merge în cantonamentul din Marbella. În acest moment oficialii dinamoviști nu știu pe cine vor trimite din management, susține ProSport.

Ionuț Dănciulescu are șanse majore pentru a continua în Ștefan cel Mare, după ce în ultimele zile pentru „Corbu” s-au făcut un lobby puternic. Rămâne de văzut dacă Negoiță își va menține dorința de a-i concedia pe ambii oficiali sau doar pe fostul goalkeeper.