Dan Nistor, a părăsit Dinamo. Mutare analizată de către Mattia Montini: „Putem juca fără Nistor, avem jucători buni”

Transferul lui Dan Nistor de la Dinamo la U Craiova este, de departe, cea mai importantă mutare din Liga 1, la capitolul jucători. Surpriză nu s-ar mai putea numi, deoarece situaţia de la Dinamo făcea ca plecea lui Nistor să pară iminentă şi evidentă. Jucătorul născut la Rucăr s-a adaptat rapid la echipă şi este aşteptat de fanii olteni să joace cel puţin la fel de bine precum a făcut-o în „Ştefan cel Mare”.

Această mutare, a fost analizată și de către atacantul dinamovist, Mattia Montini: „Nu este bine pentru echipă, pentru că este o pierdere în atac. Sunt o persoană ambițioasă, care vrea să joace la un nivel cât mai bun. Când am ajuns la Dinamo, le-am mulțumit lui Bălănescu, lui Rednic, tuturor celor care m-au ales.

Dar vreau să-mi îmbunătățesc jocul, pentru că a început a doua parte a carierei. Nu vreau să rămân la același nivel. Am un salariu bun aici, un salariu normal, vreau să dau tot ce am mai bun. Dacă un club ca Dinamo îl vinde pe Nistor, nu știu pe ce sumă, la o altă echipă din România o face pentru că Universitatea Craiova este un club ambițios, iar Dinamo, în acest moment, cu aceste probleme financiare, nu are aceste ambiții. Pentru mine,e important. Putem juca fără Nistor, avem jucători buni și vom vedea”, a declarat Montini.

  • 275.000 de euro a primit Dinamo pe Nistor
  • Universitatea Craiova i-a achitat şi 33.000 de euro restanţe lui Nistor
  • 14.000 euro pe lună e salariul lui Nistor. 120.000 i-au fost plătiţi la instalare