Mattia Montini nu ar refuza o ofertă: “În fotbal se poate întâmpla orice”

Mattia Montini (27 de ani), atacantul lui Dinamo, a revenit după accidentarea la genunchi.

Deși în urmă cu câteva zile era dat ca și plecat de la Dinamo, pentru că nu a făcut vizita medicală alături de restul colegilor, fotbalistul italian s-a antrenat cot la cot cu colegii săi în cantonamentul de la Marbella. Atacantul dinamovist a acordat un interviu pe larg pentru un trust de presă în care a dezvăluit planurile sale de viitor cu formația din Ștefan cel Mare.

“În fotbal se poate întâmpla orice, dar în acest moment am un contract cu Dinamo, am o relație bună cu Dinamo, sunt foarte fericit să rămân aici pentru pregătirea de iarnă, pentru că trebuie să-mi revin după această accidentare. Am posibilitatea să mă antrenez cu echipa și să intru în ritm.

În acest an s-a întâmplat ceva rău, dar acesta este fotbalul, uneori câștigi, alteori pierzi. Dar ambiția și istoria clubului sunt mari. Mai sunt 4 meciuri și mai avem o mică posibilitate de a intra în play-off. Avem nevoie de un miracol, dar miracolele sunt posibile. Trebuie să lucrăm mult în continuare, pentru a transforma o minune în realitate”, a spus Mattia Montini.

  • 4 goluri în 16 meciuri a marcat Mattia Montini în acest sezon al Ligii 1
  • 13 goluri în 23 de meciuri a înscris italianul în sezonul trecut pentru Dinamo

Lasă un răspuns