Florin Prunea: ”Da, m-am simțit umilit”

Preşedintele lui Dinamo, Florin Prunea, a vorbit despre momentul în care a fost la un pas să fie concediat.

Oficialul dinamovist speră ca episodul de la începutul acestui an să nu se mai repete și afirmă că s-a întâlnit cu acționarul Ionuț Negoiță înainte de plecarea în cantonament și i-a transmis acestuia nemulțumirile sale. Momentan, lucrurile par să se fi rezolvat.

„A fost o perioadă care nu mi-a convenit și care sper să nu mi se mai întâmple niciodată în viața mea! Îmi era foarte ușor să plec, dar am fost sunat de către patron. Am avut o discuție în care am spus tot ce am avut de spus. Dacă o dată mi se va mai întâmpla așa ceva, nu voi mai fi așa de calm.

Da, m-am simțit umilit și i-am spus și patronului că nu am crezut vreodată în viața mea că voi fi umilit de clubul la care am crescut. Și el mi-a spus că trebuie să comunicăm mai mult”, a spus Prunea.

Florin Prunea (51 ani), mai spune că este dezamăgit de faptul că trebuie să se lupte pentru influență cu directorul general Bogdan Bălănescu și îi transmite acestuia un mesaj.

„Bogdan mi-a fost subordonat când am lucrat la Dinamo data trecută. Pentru mine a fost o decepție. Vorbesc cu el de cel puțin două ori pe zi, dacă nu mai mult. Fiecare trebuie să ne vedem de treaba noastră. El trebuie să știe unde este locul lui și să își facă treaba la care se pricepe. Același lucru o să-l fac și eu”, a mai spus fostul portar.