Florin Prunea, concluzii după plecarea lui Nistor: „Nu ne mai interesează!”

Florin Prunea (51 de ani) este în cantonamentul lui Dinamo din Spania și a oferit un interviu pentru un trust de presă, în care vorbește despre transferul lui Dan Nistor la Craiova.

Managerul general al ”câinilor roșii” a explicat și cum s-a simțit atunci când a aflat de această mutare din presă.

„S-au întâmplat lucruri pe care eu credeam că nu le pot vedea la Dinamo! Și nu vorbesc doar despre perioada de acum, recentă, ci de la începutul sezonului. Nu credeam că la un club de talia lui Dinamo se poate întâmpla așa ceva. Dacă eu eram implicat, Nistor nu pleca. A mai fost o situație similară cu Neicuțescu, iar acolo am știut și m-am dus în fața patronului cu argumente, i-am spus ”nu, stop! Copilul ăsta nu pleacă!”. Atunci a avut încredere în mine. Și veți vedea că am avut dreptate cu Neicuțescu!

Nistor să fie sănătos! Un jucător foarte bune, dar a plecat. Nu ne mai interesează, nu trebuie să ne mai gândim la el.În momentul de față, Fabbrini este jucătorul de la care toată lumea așteptă tot. Are calitate, se antrenează foarte bine, eu sper să nu aibă nicio problemă medicală. O să-l vedeți în acest retur de campionat. Nu ascund faptul că cel mai bun jucător care a crescut extraordinar de mult este în acest moment Deian Sorescu. Dacă va fi la fel de serios, va ajunge la echipa națională”, a declarat Nistor pentru ProSport.