Ahmed Bani, noua speranță a lui Dinamo: “Din familie am moștenit asta!”

Andrei Ahmed Bani, mijlocașul lui Dinamo, a vorbit despre viziunea antrenorului Dusan Uhrin, dar și despre rivalitatea cu Steaua.

Tânărul jucător a fost adus de la Dinamo U19, în vara anului trecut. Ahmed Bani participă, zilele acestea, în cantonamentul echipei noastre din Marbella (Spania). Acesta a fost introdus de Dușan Uhrin în cele trei meciuri amicale disputate de Dinamo.

„E o perioadă grea, ne pregătim pentru campionat și trebuie să muncim pentru ce ne așteaptă. E greu la prima echipă, dar trebuie să mă acomodez. E o mândrie că sunt la Dinamo.

Dacă voi munci și voi fi bun, voi ajunge să joc la prima echipă. Vreau să mă impun în primul «11», apoi voi vedea, poate ajung și în străinătate. Sunt crescut la Dinamo, țin cu Dinamo de mic, din familie am moștenit asta. N-am cum să mă duc la Steaua, e imposibil.

Din străinătate îmi place Mesut Ozil, iar din România Dan Nistor. Mi-a plăcut foarte mult de el. Mi-a zis să fiu serios și să muncesc mult, am ascultat de sfaturile lui”, a spus Ahmed Bani.

  • Ahmed Bani a evoluat, în trecut, și pentru juniorii lui AS Roma. Cota acestuia este de 50.000 de euro, conform transfermarkt.com.

Lasă un răspuns