Suporterii lui Dinamo cumpără acțiuni de la Negoiță: “”Vom vira 100.000 de euro în cont”

Suporterii lui Dinamo salvează clubul! Progamul socios ”DDB”, ce aparține fanilor din Peluza Cătălin Hîldan urmează să achiziționeze în aceste zile de la Ionuț Negoiță un pachet de acțiuni de 10% din club, în schimbul unui leu. Prima acțiune a suporterilor din calitate de acționari va fi să vireze aproximativ 100.000 de euro, bani adunați din cotizații, iar suma va fi folosită pentru plata salariilor restante ale jucătorilor și a celorlalte datorii curente.

În acest moment, jucătorii de la Dinamo au două salarii restante. Ultimele plăți au fost făcute pe 14 ianuarie, când s-a virat un salariu de anul trecut.

Redăm în integralitate comunicatul PCH, care a fost preluat și de pagină oficială de Facebook a clubului Dinamo.

„SUPORTERII LUI DINAMO SALVEAZĂ CLUBUL! Așa cum ne știți de atâta vreme, ne ocupăm de FAPTE, NU de VORBE. ”Programul socios ”DDB”, ce aparține fanilor din Peluza Cătălin Hîldan urmează să achiziționeze în aceste zile un pachet de acțiuni de 10% din club pentru 1 leu. Prima acțiune a suporterilor din calitate de acționari va fi să vireze aproximativ 100.000 de euro, bani adunați din cotizații, iar suma va fi folosită pentru plata salariilor restante ale jucătorilor și a celorlalte datorii curente.”

Acestea sunt informațiile care au apărut în presă în seara asta. Boardul DDB confirmă că s-a ajuns la acest acord. E adevărat că dacă ar fi fost după noi, am fi dat aceste informații doar după încheierea tranzacției.Așa i-am obișnuit pe suporteri. Peluza Cătălin Hîldan tace și face. Așa s-au realizat cele mai importante acțiuni ale noastre de-a lungul timpului.

Sunt câteva lucruri importante pe care trebuie să le știți de pe acum.
Printre acestea sunt și unele condiții importante pe care le-am pus Clubului pentru realizarea aceste tranzacții.

 • 1. Banii care vor fi virați clubului vor fi direcționați către plata restanțelor salariale față de jucători. Vom fi de față în momentul întocmirii ordinelor de plată către jucători. Banii sunt PENTRU DINAMO, nu pentru actualul patron. Vă vom ține la curent, într-o totală transparență, cu fiecare pas pe care îl vom face.
 • 2. Clubul trebuie să garanteze obținerea licenței pentru Liga 1.
 • 3. Nu este intenția noastră să devenim acționari majoritari. NOI SUNTEM SUPORTERI, nu conducători de club. Prezența suporterilor în acționariat trebuie să favorizeze atragerea unui investitor serios și puternic. (Suntem în tratative foarte avansate cu un astfel de investitor. Acesta va avea garanția că suporterii sunt acolo nu pentru a încurca, ci pentru a pune umărul la RIDICAREA LUI DINAMO către locul pe care-l merită).
 • 4. Printre membrii DDB se află mulți profesioniști, oameni care s-au remarcat prin excelență în domeniul lor de activitate, fie că este vorba de specialiști în drept, în comunicare, marketing, sau în finanțe. Dintre ei îi vom alege pe cei mai reprezentativi pentru a face parte din Consiliul de Administrație al FC Dinamo.
 • 5. Sprijinul nostru va fi bazat pe voluntariat. Nu vor fi oameni interesați de vreun câștig material din această colaborare. Asta pentru că suntem conștienți că Dinamo a fost distrusă tocmai de către cei care au atârnat pe lângă club și au încercat de fiecare dată să profite de acest lucru în interes personal.
 • 6. Vom continua strângerea de fonduri. Dinamo va avea nevoie de susținere și în continuare. Pe măsură ce Dinamo va redeveni un club puternic și stabil, banii din Program DDB vor fi direcționați către Centrul de Copii și Juniori.
 • 7. Construirea noului Stadion Dinamo va fi una din prioritățile noastre.
 • Vom continua lupta noastră pentru aflarea adevărului despre neregulile care au blocat construirea noului stadion.
 • 8. Toți suporterii dinamoviști sunt bineveniți alături de noi în acest proiect. Nu credem în două echipe cu același nume. Suntem împotriva divizării suporterilor si vom lupta întotdeauna pentru ca dinamoviștii să fie uniți și puternici.
 • 9. Membrii DDB vor fi consultați în următoarele zile prin intermediul platformei http://www.programddb.ro (secțiunea sondaje) în legătură cu folosirea banilor. Toți acționarii DDB vor fi invitați să răspundă la un sondaj de opinie.
 • 10. Împreună vom contiunua să ținem steagul sus. Vom continua să scriem istorie în domeniul în care ne pricepem cel mult. Vom continua să vă facem să fiți mândri cu Dinamo și cu cea mai frumoasă Peluză, pentru că știm că și cei care ne contestă afișează cu mândrie imaginile Peluzei și coregrafiilor noastre care au făcut înconjurul lumii. Vom continua să STĂM ACOLO UNDE NE ESTE LOCUL, în peluze și în tribune, acasă și departe de casă.

DINAMO are nevoie și de implicarea ta! VINO ȘI TU! VINO ACUM, CĂND ESTE CEA MAI MARE NEVOIE! 48 de euro nu îți vor schimba viața, DAR VOR SCHIMBA SOARTA LUI DINAMO!”

Lasă un răspuns