Mircea Lucescu, afectat de situația de la Dinamo: „Plâng pentru Dinamo!”

Fost jucător și antrenor la Dinamo, Mircea Lucescu (74 de ani), vorbit despre situația stadionului Dinamo, care nu este modernizat de către autorități.

„Plâng pentru Dinamo, pentru că nu a reuşit să facă acelaşi lucru din cauza unor ambiţii absolut aiurea, a orgoliilor unor oameni care au întârziat acest lucru. Sper ca Ministerul de Interne, care este proprietarul acestei baze, să intervină și să încerce să revitalizeze viaţa sportivă din zona aceea”, a declarat Mircea Lucescu.

Fostul selecționer al României, dispus să pună umărul la reconstrucția lui Dinamo dacă va fi solicitat de oficialii clubului.

“Nu e vorba de funcţie, mâine mă pot duce şi pe lângă Dinamo dacă voi avea interes din partea lor, m-am dus şi lângă Steaua, fără nicio intenţie, nu de funcţie, nu de bani… E viaţa mea şi vreau să o trăiesc în continuare la cel mai înalt nivel. Cu Pancu ţin legătura tot timpul.

Ar trebui să promoveze Rapid, nu e simplu. S-a ajuns la situaţia ca oraşe importante să nu aibă echipe în Divizia A. Divizia B e mai interesantă decât Divizia A din punct de vedere al suporterilor. (…) Asta nu e carieră, e ocuparea timpului meu liber. Şi cei de afară încearcă să mă consulte. Mi-e dor de banca tehnică, dar deocamdată nu pot. Voi vedea, eu voi fi alături de toţi cei care dau ceva sportului românesc”, a mai spus Lucescu.

Lasă un răspuns