Deian Sorescu: ”Play-off-ul nu l-am pierdut în seara aceasta”

FC Voluntari a reuşit să învingă pe Dinamo, scor 2-1 (0-1), duminică, într-o partidă din etapa a 24-a a Ligii l de fotbal. Această este prima victorie a ilfovenilor din istoria partidelor directe cu Dinamo.

Deian Sorescu, marcatorul singurului gol al roș-albilor, a spus că obiectivul echipei nu a fost ratat, dacă se va întâmpla asta, nu după acest meci.

”Play-off-ul nu l-am pierdut în seara aceasta, ci în meciurile de până acum. Asta este, mergem înainte și nu le mai promitem nimic suporterilor. Da, am fost să vorbesccu suporterii, ne-au chemat la gard, dar eu am fost mai mult pentru un suporter de-al nostru, care ne susține la fiecare meci. De altfel, lui i-am dedicat și golul pentru că soția sa tocmai a născut în urmă cu câteva zile. Ce să mai, suntem prea mici pentru asemenea suporteri”, a spus Sorescu la finalul meciului cu Voluntari.

Dinamovistul spune că el și colegii săi nu se vor resemna, mai ales că runda viitoare este programat marele derby cu FCSB-ul.

„Eu mai am contract cu Dinamo până în 2022 și vreau să-l duc până la capăt. Va urma derby-ul cu FCSB-ul, unul care este foarte important pentru suporteri, dar și pentru noi, chiar dacă vom juca în play-off sau în play-out”, a mai spus Sorescu.

  • Cu două etape rămase de disputat din sezonul regular, echipa lui Dusan Uhrin este la șase puncte de ocupanta ultimului loc de play-off, Gaz Metan, cu care are meci direct în runda 26, dar FC Botoșani ar putea să o trimită matematic în play-out, pentru al treilea sezon consecutiv.

Lasă un răspuns