Dusan Uhrin pune “tunurile” pe arbitrii: “Toată lumea a văzut ce s-a întâmplat”

Dinamo a pierdut meciul cu Voluntari (2-1) și, în același timp, șansele reale de a termina în primele șase la finalul sezonului regular. Dusan Uhrin jr. (52 de ani), antrenorul lui Dinamo, a oferit declarații la finalul meciului.

În minutul 72, Dinamo a rămas în inferioritate numerică, Lukas Skovajsa fiind elminat. La finalul partidei, Duşan Uhrin Junior a pus tunurile pe arbitraj fiind extrem de nemulţumit de brigada condusă de Adrian Viorel Cojocaru.

“Toată lumea a văzut ce s-a întâmplat. Am avut 1-0, după care am fost egalați. Arbitrul nu ne-a dat penalty. Dacă acolo nu a fost intenție… Sunt foarte nemulțumit. Am pierdut pe mâna arbitrului! Sunt foarte nervos pe centralul din această seară.

Dacă se va dovedi că deciziile sale au fost corecte, atunci voi ieși în public și voi spune că am greșit. Astăzi am jucat bine, am avut multe ocazii, însă nu am reușit să înscriem mai multe goluri. Evident, avem și noi partea noastră de vină. Am făcut multe greșeli”, a declarat Uhrin, la TV Digi Sport.

Uhrin consideră că echipa noastră mai are şanse doar matematice la accederea în play-off, acesta a promis că va analiza prestația elevilor săi, după acest eșec.

“Fotbaliştii mei s-au luptat, până la urmă este clar că este greşeala noastră, pentru că pentru situaţia în care suntem este şi din vina noastră. Fanii sunt mereu alături de noi şi le mulţumim. Vom vedea ce se va întâmpla contra celor de la FCSB, dar mai întâi trebuie să ne concentrăm şi să analizăm ce s-a întâmplat în partida de astăzi”, a încheiat tehnicianul lui Dinamo.

Lasă un răspuns