Mihai Popescu ratează derby-ul cu FCSB: „A fost o prostie a mea! La nervi nu am mai gândit!”

Dinamo a pierdut cu Voluntari, scor 1-2, dar a pierdut și doi oameni pentru derby-ul cu FCSB. Skovasja a fost eliminat, iar Mihai Popescu a primit un cartonaș galben și va lipsi și el. Fundașul central a încercat să-l împiedice pe Pașcanu să-i înmâneze centralului o brichetă aruncată din tribună.

Fundașul „câinilor” recunoaște că nu a mai gândit la faza în care a fost avertizat de arbitru. Va rata derby-ul cu FCSB, dar are un mesaj pentru fani: Dinamo va face totul pentru a câștiga cu marea rivală!

„Mai avem două meciuri, sperăm să facem cât mai multe puncte și mergem înainte! Am controlat jocul, am avut ocazii, au avut și ei. Jocul a fost frumos, din păcate… nu știu, se rupe ceva când avem un jucător eliminat. S-a mai întâmplat așa ceva. Trebuie să învățăm să jucăm și în inferioritate.

A fost o prostie a mea, la nervi nu am mai gândit. Abia după ce am luat cartonașul am realizat ce prostie am făcut, dar sunt jucători care mă pot înlocui.

Nu contează în ce situație sau pe loc suntem, o să mergem la victorie cu FCSB, mai ales că suntem rivali.

Ne pare rău pentru fani, ne cerem scuze. Sperăm să vină la derby și sigur vor veni, au fost mereu la înălțime. Sperăm să îi facem bucuroși”, a declarat Mihai Popescu.

  • Partida dintre Dinamo și FCSB se va disputa în data de 16 februarie, ora 20:00, pe Arena Națională.