Continuă războiul dintre Florin Prunea și Mircea Rednic: „Hai, pe cuvântul tău, Mircea!”

Florin Prunea nu i-a rămas dator lui Mircea Rednic – cei doi au un război cu declaraţii incendiare după ce antrenorul a fost dat afară de la Dinamo. Fanii dinamoviști au protestat faţă de îndepărtarea lui Rednic, iar Prunea l-a acuzat atunci de instigare la violenţă, dar şi de faptul că a devalizat clubul.

Managerul general al lui Dinamo a ironizat situația antrenorului de la Poli Iași: „El are problemele lui, e pe loc de baraj în momentul ăsta. Joacă cu Craiova și cu Botoșani în ultimele două etape, are treabă multă acolo. Să își vadă de echipa lui.

Are timp de Prunea când vine Craiova peste el?! Spune că vrea să câștige Dinamo cu FCSB? Rednic să zică asta, pe cuvântul lui?”, a afirmat Prunea, într-o emisiune televizată.

Oficialul clubului Dinamo, a mai spus, prezent fiind în studioul unei televiziuni sportive, că nu va uita niciodată care a fost reacția ”Puriului”, atunci când Eugen Neagoe a leșinat pe banca lui Dinamo.

”Asta mi-a plăcut tare. Mi-aș dori ca Dinamo să câștige. Hai, pe cuvântul tău, Mircea, că vrei ca Dinamo să câștige. Zău? Hai să fim serioși! Auzi! Că vrea să câștige Dinamo, Rednic! Nu spune nimeni că nu e dinamovist.

Dar, când era Neagoe mort pe teren, el instiga suporterii împotriva lui Neagoe. Păi, noi vom uita asta vreodată?

În loc ca el să aplaneze puțin lucrurile, el a pus gaz pe foc. Nu se face!”, a mai spus Prunea.

  • Prunea a fost dat în judecată de Mircea și Luana Rednic.

Declarația pentru care Prunea a fost dat în judecată

Florin Prunea lansase un atac dur la adresa lui Mircea Rednic. Managerul general din Ştefan cel Mare spunea că fostul antrenor este vinovat de atât de criza prin care a trecut în vară clubul din ”Ștefan cel Mare”.

„Rednic este principalul instigator şi am dovezi clare. Cei care au venit cu torţe la casa lui Bălănescu, i-au speriat familia, au vopsit maşini, au venit de la Rednic de acasă, sunt suporteri care au recunoscut asta.

Am avut o discuţie cu Ionuţ Negoiţă şi nu trebuie să mai ascundem mizeria sub preş! Acest profitor şi fiica lui au căpuşat clubul Dinamo! Au încasat sute de mii de euro din comisioane!

Fabbrini a fost îndepărtat de la Dinamo pentru că transferul nu s-a făcut prin firma fiică-sii. Aceeaşi regie şi la Gnohere şi la Salomao şi au încercat şi cu Montini acum”, au fost acuzaţiile de o mare gravitate aduse de Prunea, în iulie, la emisiunea Fotbal Club.