VIDEO | Dusan Uhrin, înaintea partidei cu FCSB: „Nu știu dacă este un avantaj pentru noi”

Dinamo și FCSB se întâlnesc pentru al doilea episod al ”Derby de România” despărțite în clasament de 12 puncte, cu „roș-albii” fără șanse de play-off, însă Dusan Uhrin declară că la un astfel de meci valorile se echilibrează datorită motivației suplimentare a jucătorilor.

Antrenorul ceh, Dusan Uhrin consideră că Dinamo poate trece de FCSB, care nu trece prin cea mai bună perioadă a sezonului, iar alte absențe notabile, în afara celor cunoscute, accidentații Neicuțescu și Montini, și suspendații Popescu și Skovajsa, nu există.

„Toți jucătorii sunt pregătiți, în afara celor doi suspendați, Mihai Popescu și Skovajsa și a lui Neicuțescu și Montini, care sunt accidentați de mai mult timp, avem toți jucătorii la dispoziție.

FCSB are jucători de mare valoare, dar au și ei ceva probleme în această perioadă, trebuie să dăm tot ce avem mai bun pe teren. Este un derby, nu există o echipă favorită, indiferent dacă una este pe primul loc și alta pe ultimul loc, se elimină toate aceste lucruri înaintea unui derby.

Nu știu dacă este un avantaj pentru noi că ei joacă fără un număr nouă veritabil, ăsta este stilul lor, au jucători periculoși în atac, Florinel Coman și Dennis Man sunt foarte rapizi, pot deveni oricând foarte periculoși.

Nu mă interesează cine arbitrază, după jocul de la Voluntari am vorbit despre arbitraj pentru că am fost foarte supărat.. Vreau doar să facem un meci bun, să fie un arbitraj corect și să ne impunem.

Nu am nevoie să îi motivez suplimentar la derby, știu ce înseamnă un astfel de meci. E o motivație în plus pentru noi că vin atâția suporteri, toți jucătorii noștri sunt incluși în proiectul „DDB”, la fel și eu”, a declarat Dusan Uhrin la conferința de presă.