VIDEO | Tot mai multi fani dinamovist se alatura programului DDB

Primaria Sectorului 2, viceprimarul Dan Cristian Popescu, a inceput sa se implice in problema financiară a clubului nostru.

Viceprimarul Sectorului 2, a devenit acționar la Dinamo, prin intermediul programului „Doar Dinamo București”, chiar înaintea derby-ului cu FCSB. Acesta, s-a filmat la Terasa Obor din București și a postat un videoclip pe pagina sa oficială, în care îi îndeamnă pe dinamoviști să acționeze în interesul echipei din „Ștefan cel Mare”. Acesta îi provoacă pe Marius Niculae, fostul atacant al „câinilor” și pe deputatul Pavel Popescu să își achiziționeze și ei cardul de membru „Doar Dinamo București”.

„«Câinilor», în viața asta mai avem ceva de făcut. Îi provoc să devină acționari DDB pe Marius Niculae și pe Pavel Popescu. Ne vedem duminică la derby. Hai Dinamo!”, a spus Dan Cristian Popescu, pe Facebook.

  • Dinamoviștii vor evolua cu „Doar Dinamo București” pe piept. Sponsorul Unibet a dorit să facă acest gest pentru ca dinamoviștii să își promoveze proiectul prin intermediul căruia au reușit să plătească o parte dintre salariile jucătorilor lui Dusan Uhrin.

Lasă un răspuns