Filip Mrzljak, înaintea partidei cu Gaz Metan. Vezi dacă va continua cu Dinamo

Filip Mrzljak, 26 de ani, își încheie contractul cu Dinamo în această vară, dar conducerea are opțiune de prelungire pentru încă un an, care încă nu a fost activată.

Filip Mrzljak a fost prezent astăzi în conferința de presă premergătoare ultimei partide din campionatul regulat al Ligii 1. Fotbalistul încearcă să-l convingă pe Negoiță, că merită să mai rămână încă un an la Dinamo.

„Suntem bine, ne pregătim acum pentru următorul meci. Se decide cine merge în play-off 36 de etape, noi o să intrăm pe teren ca să câștigăm, așa cum ar trebui să fie normal. Acolo mereu e greu, va fi un meci dificil, dar noi vrem să luăm cele trei puncte și să menținem ritmul bun de după derby. Din păcate nu am reușit până acum și nu avem destule puncte să intrăm în play-off, dar și play-out-ul o să fie greu”, a spus Mrzljak la conferința de presă.

Croatul l-a caracterizat și pe Edi Iordănescu, tehnicianul viitoarei adversare: „Am lucrat la două echipe cu Edward Iordănescu, îl cunosc foarte bine şi ştiu că e un antrenor foarte bun. Are numai fotbal în cap şi înseamnă foarte mult pentru el să intre cu echipa în play-off.

Dacă mă bate pe mine, intră, dacă nu bate, nu intră. Dacă vrea să se bată cu cele mai bune echipe, trebuie să ne bată pe noi. Eu cred că batem noi. Vrem să arătăm că putem să batem mai mult decât un meci”, a declarat Mrzljak.

  • Gaz Metan Mediaș – Dinamo se va disputa duminică, 23 februarie, de la 16:30.