Ionel Dănciulescu dă cărțile pe față: “E o situaţie care nu ştiu cât va mai putea continua”

Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al lui Dinamo, a fost invitat în această dimineață la o emisiune sportivă. În cadrul ei, s-a vorbit despre performanța echipei noastre de handbal masculin în comparație cu contraperformanțele de la echipa patronată de Ionuț Negoiță.

Ionel Dănciulescu laudă situația de la handbal, acolo unde Dinamo a reușit o performanță istorică, s-a calificat în premieră în optimile Champions League, după o dublă de senzație cu Sporting Lisabona.

“Vorbeam de proiectul acesta de succes al celor de la handbal. Din păcate, noi nu reuşim să facem lucrul acesta, cu toate că bugetul salariilor este unul destul de bun, cred că suntem pe locul 4 ca salarii. (…) Domnul Negoiţă a spus că nu mai vrea să se implice din punct de vedere financiar şi trebuiesc găsite alte resurse pentru a lua această licenţă.

Mai este o jumătate de decembrie de plătit şi suntem la zi. E o situaţie care nu ştiu cât va mai putea continua. Sunt suporteri care, chiar dacă nu vin la meci, cumpără câte 4, 6, 10 bilete la meci, mai ales cei din provincie”, a spus Dănciulescu pentru Digi Sport.

“Corbul” a răbufnit la adresa celor care au dus echipa de fotbal într-o situație neplăcută. Acesta susține că oamenii care erau la conducere s-au ascuns de responsabilități.

“Important este ca noi, cei din conducere, să ne ajutăm între noi. Că nici aici lucrurile nu sunt în ordine. Aici, la Dinamo, în fiecare an spunem că anul viitor, dar nimeni nu şi-a asumat niciodată nimic. Cine a fost la conducere, când lucrurile au funcţionat bine, totul era ok. Când lucrurile nu au funcţionat bine, toată lumea se ascundea pe sub birouri, pe sub masă.

Scoţi castane din foc, dar până la un anumit punct. Şi nu pot să vin în faţa telespectatorilor şi a suporterilor şi să spun nişte lucruri care nu sunt reale. Lumea trebuie să ştie adevărul. Şi pe transferurile care s-au făcut, multe dintre ele, nimeni nu şi-a asumat nimic. Dacă îl întrebi pe unul cum a fost posibil să ajungă un jucător care nu a confirmat…

Sunt de acord, nu pot să confirme toţi, rata de succes nu poate să fie foarte mare, dar nici foarte mică. Nimeni nu spune nimic. Au fost dăţi când m-am dus şi am spus că vreau să semnez pentru jucătorul respectiv. Şi am semnat când a fost Alexandru David preşedinte. Mi-am asumat asta. Păi am semnat la Puljic, ca să se reîntoarcă. Apoi am semnat la doi jucători care, din punctul meu de vedere, nu ar fi făcut faţă la Dinamo, şi până la urmă, s-a adeverit: unul dintre ei a plecat aşa cum a venit.

Adică lucrurile astea pe care le-am spus s-au adeverit. Dar depinde şi de percepţia fiecăruia şi de a asculta mai mult de cei care se pricep mai mult la fotbal. Şi eu, fără falsă modestie, chiar mă pricep. Nu mă pricep la acte, la alte chestii, dar la fotbal chiar mă pricep. Şi cam tot ce am zis eu s-a adeverit”, a mai spus Ionel Dănciulescu.

Lasă un răspuns