Academica Clinceni joacă doar pe bani: „Avem viață grea diseară. Nu avem primă”

Antrenorul Academicii Clinceni, Ilie Poenaru a vorbit, astăzi la ProSport Live despre meciul din această seară, cu Dinamo, din „sferturile” Cupei României, de la ora 20:00.

Tehnicianul echipei oaspete, susține că echipa sa nu este favorită pentru câștigarea celor trei puncte, datorită faptului că nu vor primii prime. Deși în urmă cu trei zile reușea victoria împotriva noastră cu scopul de 1-0.

„Am viață grea diseară. O să fie un meci foarte greu pentru că Dinamo e superioară, are calitate, jucători care pot rezolva meciul individul. Eu cred că am câștigat în campionat cu grupul, cu atitudinea. Am reușit să blocăm doi jucători care puteau face diferența. O să vedem în această seară dacă putem să facem același meci bun ca în campionat.

Sunt mulți jucători periculoși la Dinamo, dar eu cred că Sorescu, Fabbrini, care e numărul 10 decide multe lucruri, Lazăr, Perovic, cel care e agresiv și face jocul foarte bine și fără minge, e Moldoveanu, Grigore, pot face diferența. Acolo s-a muncit mult. Nu avem o primă specială pentru acest meci, cum n-am avut nici în campionat. Noi avem prime la obiectiv, iar prima de Cupă este trecută în acel regulament. E posibil orice în lumea asta. Dacă ajungem în anumite faze o să primim o primă. Trebuie să prindem măcar o semifinală sau poate finala”, a declarat Ilie Ponearu la ProSport Live.