Dusan Uhrin, dupa victoria din Cupă: “Am avut o discuție cu jucătorii”

Dinamo s-a calificat în semifinalele Cupei României, după ce a eliminat-o pe Clinceni, scor 1-0. Sorescu a marcat singurul gol al partidei, în minutul 84.

„Nu sunt dezamăgit de evoluția noastră. Am reușit să câștigăm, deși a fost foarte dificil. Ei au reușit să aibă câteva ocazii. Am fost puțini nervoși, pentru că am pierdut meciul precedent. Le-am spus jucătorilor să fie calmi.

Nu cred că a fost un meci foarte diferit față de cel din campionat. Acum, Fabbrini a jucat mult mai bine. A reușit două șuturi foarte bune.

Am avut o discuție cu jucătorii, pentru că nu vreau să am haos în echipă. Le-am transmis că nu voi fi dat afară. Avem o grămadă de probleme, nu suntem într-o poziție foarte bună, însă ne bucură că avem suporterii lângă noi”, a declarat Uhrin jr. la finalul meciului.

În ultimele zile, s-a spus că oamenii din conducere au întrebat suporterii dacă e bine să-l demit pe Uhrin, iar aceștia s-ar fi opus. Întrebat cum comentează faptul că suporterii îl susțin, indiferent de zvonurile unei posibile demiteri, Uhrin a spus:“Sunt fericit pentru suporteri pentru că ne susţin tot timpul şi sper să o facă şi data viitoare. E dificil pentru noi pentru că nu suntem pe o poziţie tocmai bună, avem multe probleme şi cred că ei înţeleg acum şi ne susţin”.

Lasă un răspuns