Cătălin Straton, nemulțumit la Dinamo: “Nu sunt mulțumit de statutul pe care îl am”

Dinamo a învins-o pe Academica Clinceni, marţi aseară, în “Ştefan cel Mare”, scor 1-0, într-un meci din faza sferturilor de finală din Cupa României. Unicul gol al partidei a fost marcat de Deian Sorescu, în minutul 83.

Cătălin Straton (30 de ani), portarul lui Dinamo, a fost unul dintre oamenii meciului în sferturile de finală ale Cupei României, iar la finalul partidei a vorbit despre meci, dar și despre nemulțumirile sale.

”Aș vrea să îi felicit pe cei de la Clinceni, pentru că s-a văzut de la începutul campionatului că au făcut un grup bun alături de Mister Poenaru. Îmi pare rău că am pierdut în campionat, dar ne bucurăm cu jumătate de suflet că ne-am calificat. Pe mine m-a supărat acea înfrângere. Suntem o echipă, important este ca la sfârșitul jocului să ieșim învingători. Cel mai important în viață e să fii sănătos. Dacă pierdeam, problabil că nu meritam să mergem mai departe. Suntem Dinamo. Probabil că acel eșec din campionat a fost un accident.

Eu am jucat pentru mine în seara asta, să arăt că sunt un portar bun, că merit mai multe șanse. Nu sunt mulțumit de statutul pe care îl am. Să nu mă înțelegeți greșit, am tot respectul pentru Riccardo (n.r. Piscitelli, portarul titular al lui Dinamo), pentru Fara (n.r. Ștefan Fara -18 ani-, cel de-al treilea portar). Am avut o discuție cu dânsul. Care e cel mai bun să apere și la finalul campionatului să fie bine pentru toți”, a declarat portarul dinamovist.

  • Doar trei meciuri a jucat Cătălin Straton pentru Dinamo în actuala ediție a Ligii 1

Lasă un răspuns