Florin Prunea: “Aici când ai greșit pleci acasă”

Florin Prunea (51 de ani), președintele clubului Dinamo București, a vorbit după meciul cu Academica Clinceni, scor 1-0 în sferturile de finală ale Cupei României și a lămurit situația posibilei plecări a lui Dusan Uhrin.

“Înainte de meciurile importante sunt niște adieri de vânt. Acestea sunt discuții pe care eu le țin pentru mine. Dacă sunt alții care le fac publice, nu mi se pare normal. Nu am avut nicio convorbire cu Dusan. Eu l-am adus, sper să își încheie mandatul și să o facă cu capul sus. Indiferent de ce discutăm trebuie să rămână între noi. Această discuție nu a avut loc niciodată”, a spus Florin Prunea, după meci.

După calificarea în semifinalele Cupei României, oficialul „câinilor” a avut cuvinte de laudă și la adresa portarului Cătălin Straton, care a fost în mare formă la acest meci, deși nu s-a mai bucurat de încrederea antrenorului Dusan Uhrin în campionat.

“Am trăit meciul așa cum le trăim pe toate, cu emoții. Era un joc important pentru noi. E o fază eliminatorie, aici când ai greșit pleci acasă. Sper să fie și o descătușare și acum să ne concentrăm pe ceea ce avem de făcut în campionat. Mă bucur pentru Straton. Cred că avem cel mai bun portar din România”, a spus Florin Prunea.

Mai mult, președintele lui Dinamo, nu i-a rămas dator lui Valeriu Iftime, după ce finanțatorul de la FC Botoșani a dezvăluit ce mesaj a primit de la oficialul lui Dinamo.

“Îmi pare rău, eu nu mă apuc să arăt mesajul. Eu nu am folosit cuvântul blatist. Îl rog să facă public acest mesaj. Aici e vorba de respect. Mai glumeam cu el. Sigur că mai aveam şi clinciuri că şi-a atins obiectivul.

În Moldova este o singură echipă. Când eram eu la Iaşi, era mai greu. Dar discuţiile nu se fac publice. Eu mi-am cerut scuze, a fost o glumă, credeam că suntem oameni care mai glumim, dar dacă atâta îl duce mintea, n-am ce să-i cer”, a precizat Florin Prunea.

Lasă un răspuns